• $ OOXZCJ $ A {@ X43FHL $ ENEHT
  • X {WRP8I7MYTI) guh ~ A ~ 7 (FC

Babagan awake dhewe

Ningbo Hey Import & Export Co., Ltd. iku salah siji dirajut profesional lan rajutan rasukan Supplier lan exporter, perusahaan kita locates ing kutha Ningbo, kang sawijining plabuhan internasional misuwur, tetanggan kutha Shanghai.

We lagi kerjo karo akeh subcontractors kita kanggo liwat 10 taun, ngewangi kita layang pesenan Panjenengan cepet ing MOQ kurang karo rega competitive.

produk tombol Kita anak knitwear lan dirajut nganggo. Kadinas kita sugih pengalaman lan kita duwe tim kuwat nggawe kontrol kualitas kanggo kita pelanggan.

Lingkungan

  • kuat kualitas

    kuat kualitas

    Ali Products wis dadi Quality periksa kanggo luwih saka kaping telu
  • pengalaman RICH

    pengalaman RICH

    tim kita wis meh 20 taun pengalaman ngimpor lan Manufaktur dirajut & rajutan sandhangan
  • PRICE becike

    PRICE becike

    Ing prices ngisor rock bisa menthekake adhedhasar Produsèn manufactur akeh langsung kita
  • kintunan pituduh

    kintunan pituduh

    A tim sing spesialisasine ing pesenan cilik, kita bisa nggawe Lowongan kintunan kelakon yen perlu.


Contact Us

Kita tansah siap mbantu.
Hubungi kita bebarengan.

Address

No.1 Gedung 1, Eastern Business Center, Yinzhou District, Ningbo City, Provinsi Zhejiang, PRChina

E-mail

telpon