Babagan awake dhewe

Ningbo Hey Import & Export Co., Ltd.

Ningbo Hey Import & Export Co., Ltd. iku salah siji dirajut profesional lan rajutan rasukan Supplier lan exporter, perusahaan kita locates ing kutha Ningbo, kang sawijining plabuhan internasional misuwur, tetanggan kutha Shanghai.

We lagi kerjo karo akeh subcontractors kita kanggo liwat 10 taun, ngewangi kita layang pesenan Panjenengan cepet ing MOQ kurang karo rega competitive.

produk tombol Kita anak knitwear lan dirajut nganggo. Kadinas kita sugih pengalaman lan kita duwe tim kuwat nggawe kontrol kualitas kanggo kita pelanggan.

We ngekspor rasukan kita kanggo para panuku OEM ing Amerika Serikat, EU. Kita lagi menowo karo tren lan angger-angger pasar dhuwur-mburi.

Yen ngene kaya kanggo nliti sampel kanggo project OEM, kita bisa duwe siap ing sawetara dina.

Kanggo miwiti, hubungi kita dina!

Layanan lan kekuatan-Brand

iki diadegaké ing taun 2001 karo pengalaman sugih ing nggawe children.More kualitas dhuwur saka 600 buruh bisa gawé 400 000 bêsik saben sasi.

Swara taun, kita perusahaan wis setya pangembangan dicekel bocah lan production.We tau ngurangi requirement kualitas sandhangan. We Sincerely looking nerusake kanggo cooperation.

Branding
%
Marketing
%
desain
%
Development
%
Branding
%

Layanan lan kekuatan-Custom Service

Pesenan cilik sing ditampa Mung request MOQ: 1000pcs / gaya, 500pcs / werna
bisa nyedhiyani labels utama, wisuh label lan hangtags
servicel Kita looking farward kanggo
We duwe sistem noto ketat lan lengkap saka urutan, info bakal reply ing wektu paling apik dening Staff kita sak kemajuan supaya.
a.Order sheet ranging b. Material Purchasing c. produksi bengkel jadwal   d.packing & layang
Panjenengan olèh kanggo ngunjungi kita pabrik.

 




Contact Us

Kita tansah siap mbantu.
Hubungi kita bebarengan.

Address

No.1 Gedung 1, Eastern Business Center, Yinzhou District, Ningbo City, Provinsi Zhejiang, PRChina

E-mail

telpon