• $ OOXZCJ $ A {@ X43FHL $ ENEHT
  • X {WRP8I7MYTI) GUH ~ A ~ 7 (FC

Tentang Kami

Ningbo Hei Impor & Ékspor Co., Ltd. hiji ranginang profésional sarta knitted garments supplier na éksportir, parusahaan urang locates di kota Ningbo, nu mangrupakeun kota palabuan internasional kawentar, sabudeureunana kota Shanghai.

Simkuring nuju digarap kalawan loba subcontractors urang pikeun leuwih ti 10 taun, nulungan urang pangiriman pesenan Anjeun gancang di MOQ low kalawan harga kalapa.

produk konci kami téh barudak knitwear sarta anyaman maké. staffs kami téh euyeub dialam kami boga tim kuat nyieun kadali kualitas pikeun konsumén urang.

Lingkungan

  • kualitas ketat

    kualitas ketat

    Ali Produk boga janten Quality inspected pikeun leuwih ti tilu kali
  • pangalaman euyeub

    pangalaman euyeub

    Tim kami boga ampir 20 taun pangalaman dina importing jeung manufaktur anyaman & knitted pésta
  • harga hade

    harga hade

    Harga handap batu bisa ensured dumasar produsén manufactur bulk langsung kami
  • kiriman ajakan

    kiriman ajakan

    Hiji tim specializing dina ordo leutik, urang bisa nyieun urgently kiriman lumangsung lamun perlu.


Taros Kami

Kami salawasna siap mantuan anjeun.
Mangga wartosan kami sakaligus.

alamat

No.1 Gedong 1, Eastern Usaha Center, Yinzhou District, Ningbo Kota, Propinsi Zhejiang, PRChina

Surélék

telepon