Tentang Kami

Ningbo Hei Impor & Ékspor Co., Ltd.

Ningbo Hei Impor & Ékspor Co., Ltd. hiji ranginang profésional sarta knitted garments supplier na éksportir, parusahaan urang locates di kota Ningbo, nu mangrupakeun kota palabuan internasional kawentar, sabudeureunana kota Shanghai.

Simkuring nuju digarap kalawan loba subcontractors urang pikeun leuwih ti 10 taun, nulungan urang pangiriman pesenan Anjeun gancang di MOQ low kalawan harga kalapa.

produk konci kami téh barudak knitwear sarta anyaman maké. staffs kami téh euyeub dialam kami boga tim kuat nyieun kadali kualitas pikeun konsumén urang.

Urang ngekspor garments urang pikeun pembeli OEM di AS, Uni Éropa. Simkuring wawuh jeung tren jeung peraturan ngeunaan pasar tinggi-tungtung.

Lamun remen nalungtik sampel pikeun proyék OEM anjeun, urang tiasa gaduh deui siap dina sababaraha poé.

Pikeun ngamimitian, ngahubungan kami kiwari!

Service jeung kakuatan-Brand

didirikan dina 2001 kalawan pangalaman euyeub dina nyieun children.More kualitas luhur ti 600 pagawé bisa ngahasilkeun 400 000 lembar per bulan.

Leuwih taun, parusahaan urang geus komitmen pikeun ngembangkeun kids na production.We pernah ngurangan sarat kualitas pakéan. Kami tulus pilari maju ka koperasi Anjeun.

branding
%
Marketing
%
rarancang
%
pangwangunan
%
branding
%

Service jeung kakuatan-Adat Service

Pemesanan leutik nu katampa Ngan pamenta MOQ: 1000pcs / gaya, 500pcs / warna
Dupi nyadiakeun labél utama, ngumbah labél jeung hangtags
servicel kami keur néangan farward ka
Kami boga sistem susunan ketat tur lengkep ordo, info bakal jadi reply di waktos pangalusna ku staf kami mangsa kamajuan urutan.
a.Order lambar tracking b. Bahan purchasing c. Produksi workshop jadwal   d.packing & pangiriman
Anjeun wilujeng sumping nganjang pabrik urang.

 




Taros Kami

Kami salawasna siap mantuan anjeun.
Mangga wartosan kami sakaligus.

alamat

No.1 Gedong 1, Eastern Usaha Center, Yinzhou District, Ningbo Kota, Propinsi Zhejiang, PRChina

Surélék

telepon