Lover Beauty Anyar kasual Awewe Chiffon Sleeveless Sexy tops Busana Summer dicitak blus NBHEY050

Pondok Description:


  • Suplai Tipe: jasa OEM
  • Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)
  • Jumlah modél: NBHEY050
  • Brand Nami: OEM
  • Beurat lawon: 160-220 GSM
  • Technics: polos / dicitak
  • Warna: warna naon anu sadia
  • Logo: ngaropéa
  • Usum: Summer, urang ogé kudu musim séjén baju
  • Lawon: 100% katun / polyster
  • Umur Grup: Barudak
  • Umur: 2-6 Taun, 7-10 Taun
  • jéntré produk

    Tags produk

    Génder: awéwé
    Ukuran: 2-10 Taun heubeul
    Printing: custom logo nu u peryogi
    MOQ: 1000PCS
    Desain: Jeung Pola
    Supply Kamampuhan
    Supply Kamampuhan: 4000000 Piece / Potongan per Bulan
    bungkusan Pangiriman
    Rincian bungkusan: nepi ka sarat customer packing
    Port: ninghbo
    Time Diterangkeun: 30days sanggeus mastikeun sampel pp


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    

    Taros Kami

    Kami salawasna siap mantuan anjeun.
    Mangga wartosan kami sakaligus.

    alamat

    No.1 Gedong 1, Eastern Usaha Center, Yinzhou District, Ningbo Kota, Propinsi Zhejiang, PRChina

    Surélék

    telepon