Anyar Pantun Kembang Girl Kaos Partéy Birthday pernikahan putri balita Girls Baju orok gadis urang putri pakéan NBHEY032

Pondok Description:


  • Génder: Gire
  • Suplai Tipe: jasa OEM
  • Jumlah modél: NBHEY032
  • Type lawon: anyaman / knit
  • Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)
  • Technics: Userboxtop / dicitak
  • fitur: Ukuran Ditambah
  • Lawon: % katun 100 / T / C / CVC / 100% POLYSTER polos / dicitak
  • Umur: 2-6 Taun
  • Umur Grup: Barudak
  • Bahan: 100% Kapas
  • Desain: leungeun baju Short
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panas: Usum
    Pola: dicitak
    gaya Palanggan na ...: customed sadia
    Sampel Diterangkeun Time: 7-10 Taun
    Style of Panjang: Long
    Supply Kamampuhan
    Supply Kamampuhan: 2000000 Piece / Potongan per Bulan
    Rincian bungkusan
    1pcs dina hiji polybag, 30pcs dina hiji karton (Nurutkeun mun -requirements customer urang)
    Port: Ningbo / Shanghai
    sareng Diterangkeun: ngeunaan 90days sanggeus konpirmasi ordo (nurutkeun para nasabah reg)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    

    Taros Kami

    Kami salawasna siap mantuan anjeun.
    Mangga wartosan kami sakaligus.

    alamat

    No.1 Gedong 1, Eastern Usaha Center, Yinzhou District, Ningbo Kota, Propinsi Zhejiang, PRChina

    Surélék

    telepon